Kjøpsvilkår

Vilkår og Betingelser 

Magisk mammatid DA (org.nr 930 672 076) tilbyr abonnementstjeneste Magisk egentid - en medlemsportal for selvutvikling.

Disse vilkårene for bruk regulerer bruken din av våre tjenester. 

  

1. Medlemskap

Magisk egentid medlemskapet er et månedlig abonnement. Ditt medlemskap fortsetter helt til det avsluttes. For å kunne bruke medlemskapstjenesten må du ha tilgang til Internett og en internett-enhet (PC/Mac/nettbrett/smarttelefon), og du må oppgi betalingsmåte. "Betalingsmåte" betyr en gyldig og akseptert betalingsmåte (som kan bli oppdatert fra tid til annen) som tilsier at man betaler for abonnementet via en tredjepart. Med mindre du avslutter medlemskapet ditt før neste faktureringsdatoen, gir du oss tillatelse til å belaste betalingsmåten din for medlemskapsavgiften for neste faktureringsperiode (se punkt 
6. "Fakturering og avslutning av medlemskap" nedenfor). 

  

2. Pris. 

Magisk egentid medlemskapet koster kr. 277 i måneden. Det er ingen binding tilknyttet medlemskapet. Du kan når som helst velge bort den automatiske fornyelsen. Ved avbestilling vil du ikke bli belastet den påfølgende måneden. Du må avbestille før neste fornyelsesdato for ikke å bli belastet for en måned til. Hvis du ønsker å kansellere ditt månedlige abonnement, gjør du det gjennom å sende en epost til [email protected]

  

Mer informasjon om dette finner du under punkt 6.4. Avslutte medlemskap. 

  

Vær oppmerksom på at ved å kansellere ditt medlemskap mister du all tilgang til innholdet i medlemsportalen en mnd etter siste betaling. Du mister også tilgang til Facebook-gruppen dedikert våre medlemmer. 

  

Det er ingen refusjon for månedlig medlemskapsabonnement. Har man først påbegynt sitt medlemskap refunderes det ikke. 

  

3. Kampanjetilbud. 


Vi kan fra tid til annen tilby spesielle kampanjetilbud for vår medlemsportal. 


  

Vennligst Merk!
Å klikke på "Unsubscribe" eller "Avslutt" linken i en epost du har mottatt fra vårt e-post system (Kajabi) vil gi deg mulighten til å fjerne deg selv fra enhver epost liste du abonnerer på hos oss. Du vil også ha muligheten til å fjerne din profil fra vår database. Dette er IKKE det samme som å avslutte sitt betalte medlemskap i portalen. Du må sende oss en epost til [email protected] og be oss avslutte medlemskapet.  

  

3.1 Tilbud 12 for 10 

Dette tilbudet innebærer at man kjøper tilgang til medlemsportalen for tolv måneder, men betaler kun for ti. Man betaler da en sum pålydende kr. 2777. Når de tolv månedene av medlemskapet er benyttet vil abbonementet fornyes med et nytt årsabonement til kr. 2777, med mindre man da ikke har valgt å kansellere sitt medlemskap før fornyelsesdato. 

  

Vennligst Merk! 

Å klikke på "Unsubscribe" eller "Avslutt" linken i en epost du har mottatt fra vårt e-post system (Kajabi) vil gi deg mulighten til å fjerne deg selv fra enhver epost liste du abonnerer på hos oss.  Dette er IKKE det samme som å avslutte sitt betalte medlemskap i portalen. For å avslutte sitt medlemskap i portalen må man sende en epost til [email protected]

 

Det er ingen refusjon for dette tilbudsabonnementet. Har man først påbegynt sitt medlemskap refunderes det ikke. 

  

4. Levering av innhold 

  

Hver måned vil det bli publisert nytt innhold i medlemsportalen.   

  

Nytt innhold følger kalender månedene. Du får derfor tilgang til nytt innhold den 1. i hver måned.  

  

  

5. Pause i medlemskapet 

  

Om du ønsker å avslutte ditt medlemskap nå for å ta en pause i noen måneder for deretter å starte opp igjen senere der du slapp er det dessverre ikke mulig.  

  

Du kan avslutte medlemskapet når du vil og starte opp igjen når du vil. Dette fordi det ikke er noe binding for magisk egentid tjenesten. 

  

  

6. Fakturering og avslutning av medlemskap 


6.1. Faktureringsperiode. Medlemskapsavgiften for magisk egentid medlemskapstjenesten belastes betalingsmåten din på betalingsdatoen når du teget deg som medlem.  Lengden på faktureringsperioden din avhenger av hvilket abonnement du valgte da du registrerte deg for tjenesten. I noen tilfeller kan betalingsdatoen endres, f.eks. hvis det ikke lykkes å belaste betalingsmåten din, når du endrer abonnement, eller hvis det betalte medlemskapet begynte på en dato som ikke finnes i en gitt måned. 

  

6.2. Betalingsmåter. For å kunne bruke magisk egentid medlemskapstjenesten må du oppgi en betalingsmåte. Om en betaling ikke er oppgjort på grunn av utløpt betalingsmåte, manglende økonomisk dekning eller andre forhold, og du ikke avslutter kontoen, kan vi sperre tilgangen din til tjenesten til vi har belastet en gyldig betalingsmåte. 

  

6.3. Oppdatere din betalingsmåte. Du kan sende en epost til [email protected] for å oppdatere din betalingsmåte. 


6.4. Avslutte medlemskap.
Du kan avslutte magisk egentid medlemskapet når som helst. Vi gjør oppmerksom på at når du avslutter ditt medlemskap vil du miste tilgangen til medlemsportalen når betalingsperioden er ferdig.  For å avslutte ditt medlemskap ber vi deg sende en epost til [email protected].

  

Vennligst Merk! 

Å klikke på "Unsubscribe" eller "Avslutt" linken i en epost du har mottatt fra vårt epost system (Kajabi) vil gi deg mulighten til å fjerne deg selv fra enhver epost liste du abonnerer på hos oss. Dette er IKKE det samme som å avslutte sitt betalte medlemskap i portalen. 

  

Betalingen kan ikke refunderes, og vi tilbyr ingen refusjon eller kreditt for påbegynte medlemskapsperioder eller for magisk egentid-innhold som du ikke har benyttet deg av. Hvis du avslutter medlemskapet, stenges kontoen din automatisk ved betalingsperiodens slutt. Du mister også tilgang til Facebook gruppen dedikert til Magisk egentid sine medlemmer. 


6.5. Endringer i pris og abonnement. Fra tid til annen kan vi endre abonnementer og priser på tjenesten. Slike prisendringer eller endringer i abonnementet vil ikke endre den prisen du inngikk når du ble medlem. 

  

  

7. Magisk egentid tjenesten 

  

7.1. Magisk egentid tjenesten og alt innhold som er tilgjengelig gjennom tjenesten, er ment for personlig og ikke-kommersiell bruk, og kan ikke deles med andre. Under magisk egentid medlemskapet ditt gir vi deg en begrenset, ikke-eksklusiv, ikke-overførbar rettighet til å få tilgang til magisk egentid-tjenesten og magisk egentid innhold. Med unntak av det foregående skal ingen rettigheter, tillatelser eller interesser i materialet overføres til deg. Du samtykker til å ikke bruke tjenesten til offentlig framvisning. 

  

7.2. Du samtykker til å ikke reprodusere, distribuere, modifisere, vise, framføre, publisere, lisensiere, skape avledede verk fra, tilby for salg eller bruke (unntatt slik som uttrykkelig beskrevet i disse Vilkår for bruk) innhold eller informasjon som finnes på magisk egentid-tjenesten eller som er innhentet fra eller gjennom den. Du samtykker også til; å ikke omgå, fjerne, endre, deaktivere, degradere eller ødelegge noen del av innholdsbeskyttelsen i magisk egentid-tjenesten; å ikke bruke roboter, spider, scraper eller andre automatiserte midler til å få tilgang til magisk egentid-tjenesten; å ikke legge til programkode eller andre produkter eller manipulere innholdet i magisk egentid-tjenesten på noen som helst måte; samt å ikke bruke noen som helst metode for å hente ut eller samle inn data eller programkode. I tillegg samtykker du til ikke å laste opp, poste, sende på e-post eller på annen måte overføre eller sende materiale som er utviklet for å avbryte, ødelegge eller begrense funksjonaliteten til programvare, maskinvare eller telekommunikasjonsutstyr som er tilknyttet magisk egentid-tjenesten, inkludert programvarevirus eller annen datakode, samt filer eller programmer. Vi kan avslutte eller begrense din bruk av tjenesten om du bryter mot disse Vilkårene for bruk eller er involvert i ulovlig eller svindelaktig bruk av tjenesten. 

  

7.3. Passord og innlogging på konto. Medlemmet som opprettet en magisk egentid konto og som er eier av betalingsmåten som belastes ("kontoeieren") er ansvarlig for all aktivitet som foregår via magisk egentid-kontoen. For å opprettholde kontroll over kontoen og hindre at andre får tilgang til kontoen bør kontoeieren opprettholde kontrollen over de magisk egentid-klare enhetene som blir brukt for å få tilgang til tjenesten, og ikke avsløre passordet sitt eller detaljer om Betalingsmåten som er tilknyttet kontoen. Du er ansvarlig for å oppdatere og opprettholde korrektheten av informasjonen du gir oss relatert til kontoen din. Vi kan avslutte eller sperre kontoen din for å beskytte deg, Magisk mammatid DA eller partnerne våre fra identitetstyveri eller andre svindelforsøk. 

  

  

8. Ansvarsfraskrivelse 

  

All informasjon som presenteres på magisk egentid plattformen (https://www.magiskegentid.no) er kun ment for pedagogiske og inspirerende formål. Materialet eies av Magisk mammatid DA.  

  

Det er ikke tillatt å dele kontoer.  Én konto er kun ment for personen som blir fakturert og det er forbudt å dele kontoen din. 

  

Tonje Hoff og Maria Carlsson leverer materiale og innhold til magisk egentid portalen jevnlig. Innholdet er ment som hjelp i personlig utvikling. Fra tid til annen kan det også være andre lærere/ coacher som bidrar med innhold. 

  

Tonje Hoff, Maria Carlsson og eventuelt andre lærere/coacher er fratatt alt ansvar for å hevde at det som fungerer for dem vil fungere for deg. Det er ditt liv og ditt ansvar å velge eller ikke velge å bruke innholdet i disse videoene og andre produkter/tjenester som presenteres på denne siden.  

Du er den viktigste ingrediensen i din egen helse, velvære og lykke, og du er ansvarlig for å bestemme hvordan du vil leve livet ditt, hva du vil lese, hvilke råd du skal følge, hva du vil spise og hvordan du tar vare på sinnet ditt og kroppen din. 

  

Noe av innholdet som presenteres tilbyr teknikker, øvelser, meditasjoner og oppgaver/utfordringer som vil kunne hjelpe deg i din personlige utvikling. De gir derimot ingen garantier for at det vil skje. De gir heller ikke diagnose eller behandling av spesifikk utfordring i livet ditt. 

  

Du alene er ansvarlig for å fortsette med din egen fysiske, medisinske, psykologiske behandling og omsorg. Det er ingen medisinske påstander knyttet til de helbredende egenskapene til eventuelle teknikker eller tjenester som nevnes i medlemskapets innhold. Det anbefales at du i alle tilfeller av sykdom, skade, sykdom, depresjon o.l.  søker hjelp fra en godkjent lege. Denne informasjonen er gjort tilgjengelig for å inspirere og har derfor absolutt ingen påstander om helbredelse/helbredelse av en tilstand, sykdom, syndrom eller lidelse. 

  

  

9. Diverse 

  

9.1. Kundestøtte. For å finne mer informasjon om tjenesten vår og dens funksjoner, eller hvis du trenger hjelp med din konto, send en e-post til [email protected]. 

  

9.2. Opprettholdelse. Hvis én eller flere bestemmelser i disse vilkårene anses å være ugyldig, ulovlig, umulig å håndheve, skal gyldigheten, lovligheten og gjennomførbarheten til de gjenværende bestemmelsene opprettholde og beholde sin fulle kraft og effekt. 

  

9.3. Endringer i vilkår for bruk. Magisk egentid DA kan fra tid til annen revidere disse Vilkårene for bruk. Vi varsler deg minst 30 dager før slike endringer gjøres gjeldende for deg. 

  

9.4 Elektronisk kommunikasjon. Vi vil sende deg informasjon om kontoen din (f.eks. betalingsautorisasjoner, fakturaer, endring av passord eller betalingsmåte, bekreftelser, varsler) kun i elektronisk format, for eksempel via e-poster til e-postadressen du oppga under registreringsprosessen.